Zásady používania súborov cookie

Zásady používania súborov cookies

Čo sú cookies súbory
Cookie je krátky textový súbor, ktorý sa ukladá do internetového prehliadača z navštívených webových stránok. Umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve. Nasledujúca návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a efektívnejšie. Definícia Cookie vo Wikipédií

Na našich stránkach používame súbory cookies, aby sme skvalitnili naše služby, najmä na účely funkčnosti webovej stránky, merania návštevnosti webovej stránky, vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na našom webe. 
Súbory cookies môžete používať alebo zmazať podľa uváženia nastavením svojho internetového prehliadača. Podrobnejší návod je uvedený nižšie.
 

Ako používame súbory cookies

Súbory cokies, ktoré používame na našich stránkach sú „krátkodobé“ (po vypnutí prehliadača sa automaticky vymažú) a „dlhodobé“ (ostávajú uložené v prehliadači aj po vypnutí počítača.) Dlhodobé obsahujú nastavenia používateľa. Slúžia na zvýšenie jeho komfortu pri využívaní našich služieb, prípadne na štatistické alebo reklamné účely.

Niektoré súbory cookies môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami  tzv. „cookies tretích strán“ - od Google používame reklamný systém AdWords, kde sa zbierajú cookies na remarketingové účely a pre účely sledovania štatistík návštevnosti používame rozšírené štatistiky Google Analytics. Cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na právnom základe vášho súhlasu podľa § 13 odst. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Súhlas udeľujete nastavením prehliadača na svojom zariadení na dobu, ktorá je uvedená ďalej. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely sa dá kedykoľvek vziať späť zmenou nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Cookies sú ukladané najviac po dobu 2 roky (platí pre cookies za účelom zbierania návštevnosti). Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané po dobu 90 dní.
Ako Google nakladá s vašimi súbormi cookies nájdete tu 

Spracovanie osobných údajov je vykonávané prevádzkovateľom osobných údajov, osobné údaje však môže spracovávať aj :

  • Poskytovateľ služby Google Analytics a reklamného systému Google AdWords , prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľ služby Facebook Ads., prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Prípadne ďalší poskytovatelia softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe nevyužívame.

Ako odmietnete používanie súborov cookies

Odmietnutie používania súborov cookies je možné nastaviť vo Vašom internetovom prehliadači alebo voči takémuto zberu vzniesť na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa námietku zaslaním na e-mail: eshop@akces.sk. Vašu námietku vyriešime bezodkladne, najneskôr do 30 dní. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.Ak podáte námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, v takom prípade vám nevieme zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu našej stránky.

Podľa toho, aký prehliadač používate, pozrite si spôsob nastavenia ukladania súborov cookies:

Účinný nástroj pre správu súborov cookie nájdete aj na http://www.youronlinechoices.com/sk/

  • Telefonické objednávky

    +421 917 830 777

  • Doprava zadarmo

    pre objednávky nad 50€

  • Možnosť vyzdvihnutia

    na kamennej predajni

  • Zákaznícky servis
    a starostlivosť
  • Tovar na sklade
    Expedujeme do 24hod.

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.